InuYasha Film 4: Fire on the Mystic Island

Movie Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on iunie 18, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series InuYasha Filme
extinde
Închide lumina

Descarcă InuYasha Film 4: Fire on the Mystic Island, Vizionează InuYasha Film 4: Fire on the Mystic Island, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series InuYasha Filme always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

InuYasha Filme

InuYasha Filme

InuYasha, Inu Yasha, 犬夜叉
Rating 7.86
Status: Completed Studio: Released: 2001-2004 Durată: 1 hr. 39 min. Sezon: Tip: Movie Episoade: 4
Film 1: În timpul căutării lor în epoca feudală pentru a recupera cioburile miraculoasei bijuterii Shikon, Inuyasha, Kagome Higurashi și prietenii lor devin ținta lui Menoumaru Hyouga - un demon trezit de unul dintre fragmentele Shikon, acum în căutarea sabiei Tessaiga, moștenirea de familie a lui Inuyasha. În urma unei confruntări între părinții lui Inuyasha și Menoumaru, arma este singurul mijloc de a-i reda lui Menoumaru moștenirea de drept a familiei. Film 2: Norocul le zâmbește lui Inuyasha și aliaților săi atunci când îl înfrâng în sfârșit pe Naraku, inamicul lor, care le-a provocat greutăți neîncetate. Bucuroși de victoria mult așteptată, toți se grăbesc să își reia viața de dinainte, fără să știe că pericolul încă îi pândește. Kanna și Kagura, două dintre subalternele lui Naraku, fac aranjamente pentru a elibera o entitate demonică sigilată care pretinde a fi Kaguya, legendara Prințesă a Cerurilor. Film 3: După moartea lui Inu no Taishou, săbiile sale Tenseiga și Tessaiga au fost transmise fiilor săi, Sesshoumaru și, respectiv, Inuyasha. Cu toate acestea, mai există încă o sabie. În timpul unei vizite la prietena sa Kagome Higurashi în timpurile moderne, Inuyasha întâlnește Sounga - a treia sabie a tatălui său. Găsită de unul dintre strămoșii lui Kagome în interiorul bătrânei fântâni care leagă trecutul de viitor, Sounga a fost păstrată ani de zile ca un artefact prețios la altarul Higurashi. Cu toate acestea, se dovedește în curând că adăpostește un spirit malefic, cu o dorință teribilă de a ucide. Film 4: Hourai este o insulă misterioasă care apare pentru o perioadă limitată o dată la 50 de ani. Unii spun că insula deține secretul tinereții veșnice; alții cred că aduce dezastru în țara lor. Când grupul lui Inuyasha salvează un copil pe jumătate demon de la vânarea unei creaturi monstruoase, află că numele ei este Ai și că a fugit de pe Hourai. În mod surprinzător, fata este o cunoștință a lui Inuyasha și îl roagă să îi salveze prietenii, care sunt ținuți prizonieri de demoni vicioși care se numesc cei Patru Zei ai Războiului - un inamic pe care Inuyasha și-l amintește bine.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *