Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru – Ep 13

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on iunie 25, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru
extinde
Închide lumina

Descarcă Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru – Ep 13, Vizionează Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru – Ep 13, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru

Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru

Loving Yamada at Lv999, My Love Story with Yamada-kun at Lv999, 山田くんとLv999の恋をする
Status: Completed Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime Episoade: 13
După ce iubitul ei o înșală cu o altă fată pe care a cunoscut-o în joc, Akane Kinoshita învață pe pielea ei că iubiții din jocuri pot fi la fel de răi ca și cei din offline. În timp ce-și descarcă furia bătând monștrii mafioți până îi face praf, are o întâlnire întâmplătoare cu Akito Yamada, un coleg de breaslă cu afro și mască Noh. Yamada este nesociabil și tăios, cu greu genul de persoană care să o facă pe Akane să se îndrăgostească. Cu toate acestea, în timp ce statisticile sale de joc ar putea fi la maxim, Yamada este lipsit de experiență în probleme de inimă și, împotriva tuturor șanselor, ea se trezește emoționată de el. Făcându-și noi prieteni pe parcurs, poate Akane să-i zdruncine inima lui Yamada, un licean la nivel de șef final?

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *