"Oshi no Ko" – Ep 11

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on iunie 28, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series "Oshi no Ko"
extinde
Închide lumina

Descarcă "Oshi no Ko" – Ep 11, Vizionează "Oshi no Ko" – Ep 11, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series "Oshi no Ko" always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

"Oshi no Ko"

"Oshi no Ko"

My Star, 【推しの子】
Rating 9.20
Status: Completed Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime Episoade: 11
Ai Hoshino, în vârstă de 16 ani, e un idol talentată și frumoasă, care eadorat de fanii săi. Ea epersonificarea unei tinere domnișoare pure. Dar tot ce strălucește nu este și aur. Gorou Amemiya este un ginecolog de provincie și un mare fan al lui Ai. Așa că, atunci când idolul însărcinată apare la spitalul său, este mai mult decât nedumerit. Gorou îi promite o naștere sigură. Fără să știe că întâlnirea cu o figură misterioasă va avea ca rezultat moartea sa prematură - sau cel puțin așa credea el. Deschizând ochii în poala idolului său iubit, Gorou descoperă că a renăscut ca fiul nou-născut al lui Aquamarine Hoshino-Ai! Cu lumea lui întoarsă cu susul în jos, Gorou învață curând că lumea showbiz-ului este pavată cu spini, unde talentul nu generează întotdeauna succes. Va reuși el să protejeze zâmbetul lui Ai, pe care îl iubește atât de mult, cu ajutorul unui aliat excentric și neașteptat?

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *