Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru – Ep 03

Anime Sub Sub Released on aprilie 20, 2022 · ? views · Postat de Geo-san · Series Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru
extinde
Închide lumina

Descarcă Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru – Ep 03, Vizionează Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru – Ep 03, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Traducere: RomenianNinja
Verificare: RomenianNinja
Encode: AGC

Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru

Shijou Saikyou no Daimaou, Murabito A ni Tensei suru

The Greatest Demon Lord Is Reborn as a Typical Nobody, The Greatest Maou is Reborned to Get Friends, 史上最強の大魔王、村人Aに転生する
Rating 7.06
Status: Completed Network: Studio: , Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Episoade: 12
Fiind cea mai puternică entitate din toate timpurile, demonul Lord Varvatos crede că viața este un mare sforăit gras. Când ia lucrurile în propriile mâini și decide să se reîncarneze, își calibrează puterea magică pentru a fi perfect medie. Dar nu există nici un fel el ar fi putut prezice că toată lumea în lumea modernă ar fi slab ca dracu ', ceea ce înseamnă că el este total copleșit încă o dată! Renăscut sub numele de Ard, el are doamne care pălesc peste el, familia regală implorându-l să devină următorul rege și un fost minion care insistă să-l omoare?! Dar Ard are o minte cu o singură pistă și nu se va opri la nimic pentru a-și atinge scopul final!

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *