Kamonohashi Ron no Kindan Suiri – Ep 02

Anime Sub Sub Released on octombrie 11, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Privat: Kamonohashi Ron no Kindan Suiri
extinde
Închide lumina

Descarcă Kamonohashi Ron no Kindan Suiri – Ep 02, Vizionează Kamonohashi Ron no Kindan Suiri – Ep 02, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Privat: Kamonohashi Ron no Kindan Suiri always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Privat: Kamonohashi Ron no Kindan Suiri

Privat: Kamonohashi Ron no Kindan Suiri

Ron Kamonohashi's Forbidden Deductions, Ron Kamonohashi: Deranged Detective, 鴨乃橋ロンの禁断推理
Rating 7.50
Status: Ongoing Studio: Released: 2023 Durată: 24 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 13
În ciuda faptului că nu are abilitățile potrivite pentru rolul său în echipa de investigații a Departamentului de Poliție Metropolitană, Totomaru Isshiki vrea să rezolve crime și să ajute oamenii. Urmând sfatul unuia dintre seniorii săi, se aventurează să ceară ajutorul singuraticului Ron Kamonohashi. În urmă cu cinci ani, Ron era cel mai promițător detectiv de la ilustrele Detective Training Academy Blue; totuși, din motive necunoscute publicului, s-a scufundat în anonimat. Totomaru se așteaptă la un bărbat bine îmbrăcat și liniștit, dar ceea ce primește este un excentric cu părul dezordonat și lipsit de inhibiții. După ani de singurătate, Ron abia dacă seamănă cu cel de altădată și refuză să-l asculte pe detectiv. Cu toate acestea, la fel de repede cum Ron respinge, se răsucește pe loc și se aruncă cu capul înainte în cazul actual de crimă în serie. Adevăratul motiv pentru care Ron s-a retras din lumea detectivilor nu a fost din lipsă de dorință, ci mai degrabă din cauza a ceva ce nu poate fi controlat - iar Totomaru ar putea fi cheia pentru întoarcerea sa la vechea sa vocație. Împreună, ofițerul cu ochii mari și detectivul dereglat abordează fiecare mister care le iese în cale.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *