Undead Unluck – Ep 02

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on octombrie 14, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Undead Unluck
extinde
Închide lumina

Descarcă Undead Unluck – Ep 02, Vizionează Undead Unluck – Ep 02, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Undead Unluck always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Undead Unluck

Undead Unluck

アンデッドアンラック
Status: Ongoing Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime
După ce a citit concluzia seriei sale manga preferate, Fuuko Izumo se simte în sfârșit pregătită să își încheie existența. În ultimii 10 ani, Fuuko a fost afectată de o afecțiune care aduce nenorociri extreme tuturor celor care o ating. Acest lucru a avut un efect drastic asupra celor din jur, ducând chiar și la moartea celor din jurul ei - inclusiv a părinților ei. În timp ce se afla pe un pod deasupra șinelor de cale ferată, Fuuko este atinsă de un bărbat ciudat, ceea ce face ca talpa de sub el să se rupă și să-l arunce în fața unui tren care se apropie. Cu toate acestea, când Fuuko găsește cadavrul bărbatului, descoperă că trupul acestuia se regenerează și că revine la viață. Bărbatul, pe care Fuuko îl numește Andy, este nemuritor - și, la fel ca ea, își dorește și el moartea. Inițial disprețuitoare, Fuuko decide în cele din urmă să facă echipă cu Andy pentru a-i oferi cea mai bună moarte posibilă; dar o organizație misterioasă pândește în umbră, sperând să profite de abilitățile bizare ale duo-ului.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *