Helck – Ep 12

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on octombrie 16, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Helck
extinde
Închide lumina

Descarcă Helck – Ep 12, Vizionează Helck – Ep 12, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Helck always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Helck

Helck

Helck, ヘルク
Status: Ongoing Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime Episoade: 24
Au trecut trei luni de când Regele Demonilor a fost învins de un erou. Omenirea se bucură de victoria lor, dar locuitorii din lumea demonilor nu împărtășesc același sentiment. Odată cu pierderea regelui lor, ei trebuie să organizeze acum un turneu pentru a decide cine va deveni succesorul său. Supraveghează competiția, Vamirio - unul dintre cei patru regi cerești - care este încăpățânat, dar puternic. Dintre toți participanții, ea este extrem de neîncrezătoare față de unul dintre ei: Helck, un erou uman care pretinde că urăște umanitatea. Oricât de mult și-ar dori să scape de el, acest lucru este imposibil din cauza puterii și popularității incredibile a lui Helck. În mijlocul competiției, Vamirio descoperă că oamenii au dispărut din diferite orașe. Ca urmare a acestei întorsături nedumerite a evenimentelor, Vamirio devine disperat să dezvăluie adevăratele intenții ale lui Helck, elaborând cu grijă un plan pentru a-l face pe Helck să piardă. Dacă se dovedește a avea succes, ar putea descoperi unde se află cu adevărat loialitatea lui înainte ca lumea demonilor să fie pusă în pericol.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *