Suki na Ko ga Megane wo Wasureta – Ep 09

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on octombrie 18, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Suki na Ko ga Megane wo Wasureta
extinde
Închide lumina

Descarcă Suki na Ko ga Megane wo Wasureta – Ep 09, Vizionează Suki na Ko ga Megane wo Wasureta – Ep 09, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Suki na Ko ga Megane wo Wasureta always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Suki na Ko ga Megane wo Wasureta

Suki na Ko ga Megane wo Wasureta

The Girl I Like Forgot Her Glasses, 好きな子がめがねを忘れた
Status: Completed Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime Episoade: 13
Kaede Komura este îndrăgostită. După ce în ultimele trei zile a stat alături de Ai Mie, o persoană cu capul în aer, Komura nu poate să nu fie atras de colegul său de clasă cu ochelari. Deși nu a avut încă o conversație adecvată cu Mie, Komura visează la ziua în care aceasta va privi în direcția lui. Într-o zi, Komura observă că colega sa de scaun nu poartă ochelarii, aflând, întrebând-o pe Mie, că i-a uitat și că are tendința de a face acest lucru. Când o vede că se chinuie, Komura, îngrijorat, se hotărăște să-și ajute iubita. Pe măsură ce băiatul îi oferă asistență lui Mie zi de zi, motivele pentru care aceasta își pierde constant ochelarii evoluează încet-încet față de răspunsul pe care l-a dat inițial.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *