Niehime to Kemono no Ou – Ep 24

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on octombrie 18, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Niehime to Kemono no Ou
extinde
Închide lumina

Descarcă Niehime to Kemono no Ou – Ep 24, Vizionează Niehime to Kemono no Ou – Ep 24, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Niehime to Kemono no Ou always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Niehime to Kemono no Ou

Niehime to Kemono no Ou

Sacrificial Princess and the King of Beasts, 贄姫と獣の王
Rating 7.10
Status: Completed Studio: Released: 2023 Durată: 23 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 24
În urmă cu o sută de ani, a avut loc un mare război între omenire și animale. Odată ce războiul s-a încheiat, a fost propusă o tradiție anuală prin care o femeie sacrificată ar fi luată de la oameni pentru a fi mâncată de Regele Fiarelor. Această tradiție continuă, iar cel de-al 99-lea sacrificiu, Sariphi, în vârstă de 15 ani, este luată din satul ei și dusă în regatul Ozmargo, un tărâm plin de miasmă unde trăiesc fiarele și unde accesul oamenilor este interzis. Dar Sariphi nu este ca sacrificiile anterioare. Optimismul și lipsa ei de teamă față de bestii și față de soarta ei îl surprinde pe regele, altfel temător. Intrigat de prințesa sacrificată și de istoria ei, el îi permite să umble liber prin regat până în noaptea revelației, în ciuda potențialului scandal. Sariphi și regele nu știu că scurtul lor timp petrecut împreună a pregătit încet-încet terenul pentru ceva inimaginabil de diferit pentru viitorul Ozmargo.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *