Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu – Ep 11

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on octombrie 18, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu
extinde
Închide lumina

Descarcă Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu – Ep 11, Vizionează Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu – Ep 11, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu

Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyou desu

My Unique Skill Makes Me OP Even at Level 1, レベル1だけどユニークスキルで最強です
Status: Completed Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime Episoade: 12
Ryouta Satou, care a murit din cauza suprasolicitării la o companie neagră, s-a reîncarnat într-o altă lume. Deși Ryouta era în viață, acum era împovărat de inconvenientul că nivelul său este fixat la 1 în această nouă lume. Deși nu era capabil să își ridice nivelul, avea o abilitate unică care poate crea un obiect asemănător unui trișor care nu ar trebui să existe în lume din monștri. Știind acest lucru, și-a maximizat statisticile cu ajutorul obiectelor de creștere a abilităților și a adunat o serie de arme și obiecte care pot fi folosite doar de el însuși, ceea ce l-a făcut să aibă cele mai puternice statistici și unelte, în ciuda faptului că este de nivelul 1.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *