Jitsu wa Ore, Saikyou deshita? – Ep 12

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on octombrie 18, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Jitsu wa Ore, Saikyou deshita?
extinde
Închide lumina

Descarcă Jitsu wa Ore, Saikyou deshita? – Ep 12, Vizionează Jitsu wa Ore, Saikyou deshita? – Ep 12, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Jitsu wa Ore, Saikyou deshita? always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Jitsu wa Ore, Saikyou deshita?

Jitsu wa Ore, Saikyou deshita?

Am I Actually the Strongest?, 実は俺、最強でした?
Status: Completed Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime Episoade: 12
Un tânăr de 20 de ani, închis în casă, este brusc transportat din apartamentul său, doar pentru a apărea în fața unei zeițe care îi oferă o a doua șansă la viață. Deși ea îi acordă abilități magice suprapuse în această nouă lume, când se trezește ca nou-născutul Prinț Reinhardt, talentele sale sunt măsurate doar la nivelul 2. Crezând că copilul lor este un eșec lamentabil, părinții săi regali îl abandonează în pădure. Acolo, prințul, care se numește Haruto, îl întâlnește pe Flay, un Fenrir de flacără care decide să își dedice viața în slujba lui. Rudele lui Haruto, Gold Zenfis, îi întâlnește pe amândoi în pădure și decide să adopte copilul ca fiind al său. Nouă ani trec cu Haruto în grija familiei Zenfis. Stăpânirea sa asupra magiei de barieră suprapuse crește pe zi ce trece, deși Haruto ar prefera să nu o folosească pentru a-i ajuta pe alții. Își practică magia în secret, preferând ca familia sa să creadă că este slab. Cu toate acestea, sora sa mai mică, Charlotte, îi descoperă puterea și, cu ajutorul lui Flay, Haruto o protejează pe ea și pe restul familiei Zenfis de orice pericol. Cu un complot șiret care se mișcă în regat, Haruto nu-și dorește decât să stea în casă și să se uite la anime-uri, dar se pare că va trebui să-și folosească magia pentru a ține în siguranță familia care l-a primit.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *