Good Night World – Ep 12

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on octombrie 27, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Good Night World
extinde
Închide lumina

Descarcă Good Night World – Ep 12, Vizionează Good Night World – Ep 12, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Good Night World always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

 

Good Night World

Good Night World

グッド・ナイト・ワールド
Rating 7.22
Status: Completed Studio: Released: 2023 Durată: 24 min. per ep. Tip: Anime Episoade: 12
În jocul online "Planet", există o echipă puternică de patru jucători. Această echipă poartă numele de "Familia Akabane", iar membrii ei sunt o pseudo-familie care există doar în joc. Deși nu sunt conștienți de asta, acești patru jucători sunt de fapt o familie destrămată în viața reală. Un frate mai mare închis în sine. Un frate mai mic cu performanțe înalte. Un tată care nu este respectat de proprii copii. O mamă care își neglijează propria gospodărie. Ei nu cunosc căldura familiei. De asemenea, ei nu știu că căldura familiei lor online este doar un sentiment trecător. Și, mai ales, nu știu că sunt o familie adevărată. Centrată pe faptele familiei Akabane în jocul online "Planet", povestea prezintă lupte împotriva monștrilor, ciocniri cu alte bresle și mașinațiunile din jurul "Black Bird", obiectivul final al jocului. Povestea ia o turnură majoră pe măsură ce se împletește cu lumea reală și cu această familie reală.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *