Naruto – Ep 03

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on noiembrie 9, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Naruto
extinde
Închide lumina

Descarcă Naruto – Ep 03, Vizionează Naruto – Ep 03, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Naruto always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Naruto

Naruto

Naruto, NARUTO, ナルト
Rating 7.99
Status: Ongoing Studio: Released: 2002 Durată: 23 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 220
Cu câteva momente înainte de nașterea lui Naruto Uzumaki, un demon uriaș cunoscut sub numele de Kyuubi, Vulpea cu nouă cozi, a atacat Konohagakure, satul frunzelor ascunse, și a făcut ravagii. Pentru a pune capăt dezlănțuirii lui Kyuubi, liderul satului, al patrulea Hokage, și-a sacrificat viața și a sigilat bestia monstruoasă în interiorul nou-născutului Naruto. Acum, Naruto este un ninja hiperactiv și cu capul în nori care încă trăiește în Konohagakure. Alungat din cauza Kyuubi-ului din el, Naruto se luptă să-și găsească locul în sat, în timp ce dorința sa arzătoare de a deveni Hokage al Konohagakure îl conduce nu numai la noi prieteni grozavi, ci și la dușmani mortali.  

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *