Konyaku Haki sareta Reijou wo Hirotta Ore ga, Ikenai Koto wo Oshiekomu – Ep 06

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on noiembrie 10, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Konyaku Haki sareta Reijou wo Hirotta Ore ga, Ikenai Koto wo Oshiekomu
extinde
Închide lumina

Descarcă Konyaku Haki sareta Reijou wo Hirotta Ore ga, Ikenai Koto wo Oshiekomu – Ep 06, Vizionează Konyaku Haki sareta Reijou wo Hirotta Ore ga, Ikenai Koto wo Oshiekomu – Ep 06, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Konyaku Haki sareta Reijou wo Hirotta Ore ga, Ikenai Koto wo Oshiekomu always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Konyaku Haki sareta Reijou wo Hirotta Ore ga, Ikenai Koto wo Oshiekomu

Konyaku Haki sareta Reijou wo Hirotta Ore ga, Ikenai Koto wo Oshiekomu

I'm Giving the Disgraced Noble Lady I Rescued a Crash Course in Naughtiness, Ikenaikyo, 婚約破棄された令嬢を拾った俺が、イケナイことを教え込む
Status: Ongoing Studio: , Released: 2023 Sezon: Tip: Anime
Allen, un vrăjitor mizantropic, trăiește în adâncul pădurii. Este cunoscut sub numele de "Stăpânul Demonilor" și este temut de cei din jurul său. Într-o zi, în timp ce își trăiește viața de pustnic, dă peste o tânără pe nume Charlotte care s-a prăbușit în pădure. În ciuda faptului că este nevinovată, ea a fost acuzată de fapte rele, i-a fost anulată logodna și a fost nevoită să fugă din țara sa. Când a auzit asta, Allen și-a amintit de agonia de a fi trădat de un grup pe care îl credea cândva că îi este tovarăș. După ce a auzit povestea exploatării tinerei de 17 ani, Allen decide: "O voi lăsa să locuiască în conacul meu și o voi învăța tot felul de lucruri rele..."

Comentariu

  1. R0B0tz3L spune:

    Ati greșit episodul din acest anime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *