Sousou no Frieren – Ep 10

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on noiembrie 13, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Sousou no Frieren
extinde
Închide lumina

Descarcă Sousou no Frieren – Ep 10, Vizionează Sousou no Frieren – Ep 10, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Sousou no Frieren always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Sousou no Frieren

Sousou no Frieren

Frieren: Beyond Journey's End, Frieren at the Funeral, 葬送のフリーレン
Status: Ongoing Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime
Regele demonilor a fost învins, iar grupul de eroi victorioși se întoarce acasă înainte de a se desființa. Cei patru—magul Frieren, eroul Himmel, preotul Heiter și războinicul Eisen—își amintesc de călătoria lor de un deceniu, când sosește momentul să-și ia rămas bun unul de la celălalt. Dar trecerea timpului este diferită pentru elfi, astfel că Frieren este martoră la cum tovarășii ei se sting încet, unul câte unul. Înainte de a muri, Heiter reușește să îi încredințeze lui Frieren o tânără ucenică umană pe nume Fern. Condusă de pasiunea elfului de a aduna o multitudine de vrăji magice, perechea pornește într-o călătorie aparent fără scop, revizitând locurile pe care le vizitaseră eroii de odinioară. De-a lungul călătoriilor lor, Frieren se confruntă încet cu regretele ei legate de oportunitățile ratate de a forma legături mai profunde cu camarazii ei acum decedați.  

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *