Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo – Ep 06

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on noiembrie 14, 2023 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo
extinde
Închide lumina

Descarcă Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo – Ep 06, Vizionează Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo – Ep 06, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

♠ Traducere: Error404 Verificare: Ninja ♥ Encode: Ninja ♦

Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo

Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojo

The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You, Hyakkano, 君のことが大大大大大好きな100人の彼女
Status: Ongoing Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime
La absolvirea gimnaziului, Rentarou Aijou reușește să se confeseze fetei pe care o iubește. Din nefericire, este respins, devenind astfel al 100-lea refuz la rând. După ce a experimentat dezamăgire după dezamăgire, se duce la un altar de găsire a perechilor și se roagă cu speranța de a obține în sfârșit o prietenă în liceu. Dintr-o dată, zeul altarului apare, promițându-i lui Rentarou că va întâlni o sută de suflete pereche în liceu. Deși sceptic la început, Rentarou recunoaște rapid adevărul din spatele cuvintelor zeului atunci când două dintre sufletele sale pereche - Hakari Hanazono și Karane Inda - i se confesează în aceeași zi în care îl întâlnesc. Cu toate acestea, a existat un detaliu pe care zeul a uitat să i-l spună lui Rentarou: dacă vreunul dintre sufletele sale pereche nu reușește să intre într-o relație cu el, va muri. Acum, prins într-o chestiune de viață și de moarte, Rentarou decide să se întâlnească cu toate sufletele sale pereche. Cu o inimă atât de mare încât poate fi împărțită între o sută de prietene, Rentarou profită la maximum de viața sa neașteptată de liceu, familia Rentarou devenind din ce în ce mai mare!

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *