Arcana Famiglia – Ep 04

Anime Sub Sub Released on mai 17, 2022 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Arcana Famiglia
extinde
Închide lumina

Descarcă Arcana Famiglia – Ep 04, Vizionează Arcana Famiglia – Ep 04, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Arcana Famiglia always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Arcana Famiglia

Arcana Famiglia

La storia della Arcana Famiglia, Arcana Famiglia: La Storia Della Arcana Famiglia, アルカナ・ファミリア -La storia della Arcana Famiglia-
Rating 6.26
Status: Completed Network: Studio: Released: 2012 Durată: 24 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 12
Pe insula Regalo, un grup de protectori mafioți supranaturali, numiți Arcana Famiglia, îi protejează pe oameni de orice le-ar face rău. Membrii organizației lor, după ce au făcut contracte cu cărți de tarot, fiecare posedă abilități diferite, cum ar fi puterea copleșitoare, invizibilitatea sau puterea de a vedea în inima cuiva. Mondo, liderul lor și "Papa" familiei lor, anunță la petrecerea de ziua lui că se va retrage în curând. El intenționează să organizeze Arcana Duello, o competiție care, dacă va fi câștigată, va acorda câștigătorului titlul de Papa și orice dorință dorește. Dar miza este mai mare decât un titlu: Mondo decide, de asemenea, că câștigătorul se va căsători cu fiica sa, Felicità. Înfuriat de acest lucru, felicità cu voință puternică decide să intre ea însăși în competiție, pentru a-și croi propriul drum în lume. În timp ce Felicità luptă pentru libertatea ei, concurenții ei se luptă pentru inima ei.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *