Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta – Ep 02

Anime Sub Sub Released on iulie 13, 2022 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta
extinde
Închide lumina

Descarcă Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta – Ep 02, Vizionează Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta – Ep 02, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta

Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta

My Stepmom's Daughter Is My Ex, My Stepsister is My Ex-Girlfriend, Tsurekano, 継母の連れ子が元カノだった
Status: Completed Network: Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Episoade: 12
Un anumit baiat si o fetita din gimnaziu au devenit indragostiti, au cochetat unul cu celalalt, au cochetat unul cu celalalt, nu au fost de acord cu lucruri banale, s-au iritat mai des unul cu celalalt decat s-au entuziasmat... și a sfârșit prin a se despărți la absolvire. Așa că cei doi, Mizuto Irido și Yume Ayai, s-au întâlnit în cel mai neașteptat mod. "Nu este evident că eu sunt fratele mai mare?" "Nu este evident că eu sunt sora mai mare?" Copiii partenerului recăsătoririi părinților lor au fost foști iubiți?! Fostul cuplu, atent la sentimentele parintelui, a decis o "regula a fratelui" in care cel care devine constient de celalalt pe masura ce sexul opus pierde, dar... Când se întâlnesc în baie, fac naveta la și de la școală împreună... împreună cu amintirile din trecut și trăind sub același acoperiș, cum se desconsideră unii pe alții?!

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *