Summertime Render – Ep 14

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on iulie 17, 2022 · ? views · Postat de Geo-san · Series Summertime Render
extinde
Închide lumina

Descarcă Summertime Render – Ep 14, Vizionează Summertime Render – Ep 14, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Summertime Render always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Summertime Render

Summertime Render

Summer Time Rendering, サマータイムレンダ
Status: Completed Network: Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Episoade: 25
După ce părinții săi au murit, Shinpei Ajiro a locuit cu surorile Kofune, Mio și Ushio, dar de atunci s-a mutat pentru a locui pe cont propriu în Tokyo. Dar după ce Ushio se îneacă în timp ce încearcă să-l salveze pe tânărul Shiori Kobayakawa, se întoarce acasă pentru a-i plânge plecarea. Cu toate acestea, vânătăile din jurul gâtului lui Ushio îi pun sub semnul întrebării cauza morții. Făcând un pas înapoi, Shinpei devine convins că trebuie să existe o altă explicație. Entități periculoase cutreieră printre insulari, iar o viziune a decedatului Ushio îi cere să-l "salveze pe Mio" ca ultimă cerere. El este sigur că ceva este în picioare - și moartea lui Ushio este doar o bucată de puzzle. Cu ajutorul lui Mio și a altor persoane, Shinpei se luptă să-și creeze un viitor în care el, prietenii și familia să poată rămâne în viață. Dar cu cât investighează mai mult, cu atât un astfel de viitor pare mai imposibil. Acest întuneric se infiltrează în insula sa natală. Doar cât de mult mai mult suferință va trece prin înainte de a găsi calea cea bună pentru a salva totul?

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *