Isekai Yakkyoku – Ep 03

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on iulie 24, 2022 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Isekai Yakkyoku
extinde
Închide lumina

Descarcă Isekai Yakkyoku – Ep 03, Vizionează Isekai Yakkyoku – Ep 03, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Isekai Yakkyoku always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Isekai Yakkyoku

Isekai Yakkyoku

Parallel World Pharmacy, Alternate World Pharmacy, 異世界薬局
Rating 7.62
Status: Completed Network: Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Episoade: 12
După ce și-a pierdut sora mai mică în fața unei boli incurabile, renumitul cercetător medical Kanji Yakutani a dat totul pentru a vindeca pacienții, dedicându-și viața inventării de noi medicamente. După ce a murit la vârsta de 31 de ani, fostul farmacist se trezește ca un copil de 10 ani al cărui cadavru a fost lovit de trăsnet. Descoperă că a fost reîncarnat într-o lume medievală ca Falma, un copil al respectatei familii De Médicis. Într-o lume în care există arte divine - magie acordată prin binecuvântări de la zeități păzitoare - Falma își dă seama că trupul său este gazda zeității păzitoare a medicinei. Băiatului i s-au acordat artele divine mitice ale creației și reducerii, precum și capacitatea de a diagnostica instantaneu bolile din corpurile oamenilor. El descoperă curând starea teribilă a medicinei în această lume: numai nobilii își pot permite îngrijire medicală, care este ineficientă în cel mai bun caz și dăunătoare în cel mai rău caz. Folosind cunoștințele moderne și puterile sale divine, Falma își face treptat un nume ca farmacist în ciuda vârstei sale fragede, câștigând chiar și recunoașterea curții imperiale. Când în cele din urmă dobândește o farmacie adecvată proprie, el își propune să-și urmărească obiectivul de a îmbunătăți asistența medicală în Imperiul San Fleuve și de a o face accesibilă tuturor.

Comentariu

  1. Irinel spune:

    Mulțumesc de episooood!!!!????❤️❤️❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *