Shigatsu wa Kimi no Uso (Your Lie in April) – Ep 17

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on iulie 26, 2022 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Shigatsu wa Kimi no Uso (Your Lie in April)
extinde
Închide lumina

Descarcă Shigatsu wa Kimi no Uso (Your Lie in April) – Ep 17, Vizionează Shigatsu wa Kimi no Uso (Your Lie in April) – Ep 17, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Shigatsu wa Kimi no Uso (Your Lie in April) always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Shigatsu wa Kimi no Uso (Your Lie in April)

Shigatsu wa Kimi no Uso (Your Lie in April)

Your Lie in April, Kimiuso, 四月は君の嘘
Rating 8.66
Status: Completed Network: Studio: Released: 2014 Durată: 22 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 22
Kousei Arima este un copil minune cunoscut sub numele de "Metronomul uman" pentru că cântă la pian cu precizie și perfecțiune. Îndrumat de o mamă strictă și de o pregătire riguroasă, Kousei domină fiecare competiție la care participă, câștigând admirația colegilor săi muzicieni și laudele publicului. Când mama sa moare brusc, trauma care a urmat îl face să nu mai poată auzi sunetul unui pian, iar de atunci nu mai urcă niciodată pe scenă. În prezent, Kousei duce o viață liniștită și modestă ca elev de gimnaziu, alături de prietenii săi Tsubaki Sawabe și Ryouta Watari. În timp ce se străduiește să treacă peste moartea mamei sale, el continuă să se agațe de muzică. Viața lui monocromă se dă peste cap în ziua în care o întâlnește pe excentrica violonistă Kaori Miyazono, care îl împinge din nou în lumina reflectoarelor ca acompaniator al ei. Printr-o mică minciună, cei doi tineri muzicieni se apropie unul de celălalt, în timp ce Kaori încearcă să umple lumea lui Kousei de culoare.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *