Engage Kiss – Ep 05

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on iulie 30, 2022 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Engage Kiss
extinde
Închide lumina

Descarcă Engage Kiss – Ep 05, Vizionează Engage Kiss – Ep 05, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Engage Kiss always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Engage Kiss

Engage Kiss

Engage Kiss
Status: Completed Network: Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Episoade: 13
Orașul Veyron - o mega-metropola plutitoare creată în urma descoperirii de noi surse de energie. Shuu, un tânăr care deține și conduce o mică afacere în zonă, duce o viață sărăcăcioasă din cauza cheltuielilor sale nechibzuite. Kisara, o fată care vizitează biroul și casa lui Shuu pentru că este constant îngrijorată de el. Ea lucrează în timp ce urmează cursurile liceului din orașul Veyron, făcând de toate, de la muncă de birou la treburi casnice. Ayano, fosta iubită a lui Shuu și o colegă de rang înalt la corporația pentru care a lucrat anterior, este și ea îngrijorată pentru el. Astfel începe comedia romantică plină de glume a trei persoane aflate într-o relație ușor neobișnuită, care se petrece pe o insulă artificială din Oceanul Pacific.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *