Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu – Ep 07

Anime Sub Sub Released on august 4, 2022 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu
extinde
Închide lumina

Descarcă Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu – Ep 07, Vizionează Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu – Ep 07, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu

How Not to Summon a Demon Lord, The Otherworldly Demon King and the Summoner Girls' Slave Magic, 異世界魔王と召喚少女の奴隷魔術
Rating 6.89
Status: Completed Network: Studio: Released: 2018 Durată: 23 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 12
Când vine vorba de fantezie MMORPG-ul Cross Reverie, nici unul nu se poate potrivi cu puterea de demon King Diablo. Posedând cele mai rare artefacte ale jocului și un nivel de jucător de neegalat, el învinge toate destul de prostesc pentru a-l înfrunta. Dar, în ciuda reputației sale de temut, identitatea lui Diablo adevărat este Takuma Sakamoto, un shut-in gamer lipsit de orice abilități sociale. Înfrângerea challengers fără speranță zi de zi, Takuma îi pasă de nimic altceva, dar viața sa virtuală, care este, până când o vraja convocarea brusc îl transportă într-o altă lume în cazul în care el are aspectul Diablo! În această lume nouă care seamănă cu jocul său preferat, Takuma este întâmpinat de cele două fete care l-au convocat: Rem Galeu, un aventurier panteist minion, și Shera L. Greenwood, un invocator elf busty. Ei efectuează un ritual de sclavie în încercarea de a-l subjuga, dar vraja se întoarce și îi face să devină sclavii săi în schimb. Având în vedere că situația devine acum mai ciudată ca niciodată, Takuma decide să însoțească fetele în găsirea unei modalități de a-și desface contractul în timp ce învață să se adapteze la noua sa existență ca rege demon amenințător.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *