Fuuto Tantei – Ep 02

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on august 7, 2022 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Fuuto Tantei
extinde
Închide lumina

Descarcă Fuuto Tantei – Ep 02, Vizionează Fuuto Tantei – Ep 02, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Fuuto Tantei always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Fuuto Tantei

Fuuto Tantei

Fuuto PI, 風都探偵
Status: Completed Network: Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Episoade: 12
În orașul Fuuto, infractorii folosesc dispozitive usb numite "Gaia Memories" pentru a se transforma în monștri superputeri cunoscuți sub numele de "Dopanți", făcând ravagii în orașul altfel pașnic. Cu toate acestea, există, de asemenea, eroi care folosesc Amintiri Gaia pentru a lupta împotriva acestor criminali, dintre care unul este auto-proclamat, greu de fiert detectiv Shoutarou Hidari. Cu ajutorul partenerului său plin de duh Philip, cei doi se transformă în Kamen Rider W - eroul legendar al orașului Fuuto. După căderea Muzeului - organizația malefică responsabilă pentru multe crime din Fuuto - producția și distribuția Gaia Memories s-a oprit. Cu toate acestea, rămășițele Amintirilor Gaia rămân încă în societate și sunt vândute pe piața neagră la prețuri ridicate. Astfel, cei doi eroi de la Agentia de Detectivi Narumi inca nu au timp sa se relaxeze. Obiectivele turistice ale Dopants încă mai apar și agenția primește din ce în ce mai mulți clienți care pretind că experimentează fenomene supranaturale. Indiferent de natura dificilă a sarcinii, Kamen Rider W promite că cei care l-au rănit pe Fuuto își vor număra în mod inevitabil păcatele.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *