Komi-san wa Comyushou desu – Ep 06

Anime Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on august 8, 2022 · ? views · Postat de RomanianNinja · Series Komi-san wa Comyushou desu
extinde
Închide lumina

Descarcă Komi-san wa Comyushou desu – Ep 06, Vizionează Komi-san wa Comyushou desu – Ep 06, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series Komi-san wa Comyushou desu always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

Komi-san wa Comyushou desu

Komi-san wa Comyushou desu

Komi Can't Communicate, Komi-san wa, Communication Shougai desu., 古見さんは、コミュ症です。
Rating 8.01
Status: Completed Network: Studio: Released: 2021 Durată: 23 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 12
Hitohito Tadano este un băiat obișnuit care se îndreaptă spre prima zi de liceu cu un plan clar: să evite problemele și să facă tot posibilul pentru a se amesteca cu ceilalți. Din nefericire, eșuează imediat când ocupă locul de lângă madona școlii-Shouko Komi. Colegii săi îl recunosc acum ca fiind cineva care trebuie eliminat pentru a avea șansa de a sta lângă cea mai frumoasă fată din clasă. Superbă și grațioasă, cu părul lung și negru, Komi este universal adorată și extrem de populară, în ciuda personalității sale misterioase. Cu toate acestea, fără ca toată lumea să știe, are o anxietate paralizantă și o tulburare de comunicare care o împiedică să socializeze din toată inima cu colegii ei de clasă. Când rămâne singură în clasă, un lanț de evenimente o obligă pe Komi să interacționeze cu Tadano prin scrisul pe tablă, ca într-o conversație cu sens unic. Fiind prima persoană care își dă seama că nu poate comunica corespunzător, Tadano ia creta și începe să scrie și ea. În cele din urmă, el descoperă că obiectivul lui Komi este să-și facă o sută de prieteni în timpul petrecut în liceu. În acest scop, el decide să îi dea o mână de ajutor, devenind astfel și primul ei prieten dintotdeauna.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *