One Piece Film: Red

Movie Traducere RomanianNinja Traducere RomanianNinja Released on ianuarie 2, 2023 · ? views · Postat de Geo-san · Series One Piece Film: Red
extinde
Închide lumina
Descarcă

Descarcă One Piece Film: Red, Vizionează One Piece Film: Red, nu uitați să faceți clic pe butonul de like și share. Series One Piece Film: Red always updated at Aoi Fansub – Anime Ro Sub – Anime in Limba Romana. Don't forget to watch other series updates.

One Piece Film: Red

One Piece Film: Red

One Piece Movie 15, ONE PIECE FILM RED
Rating 7.95
Status: Completed Studio: Released: 2022 Durată: 1 hr. 55 min. Tip: Movie Episoade: 1
În copilărie, Uta – fostul muzician al Piraților Păr Roșu și prietena din copilărie a lui Monkey D. Luffy – a promis că va construi o nouă eră a libertății interpretând muzică plină de bucurie pentru lume. Luffy și echipajul pălăriei de paie sosesc la primul concert live al lui Uta, unde mulți fani s-au adunat pentru a se bucura de cântecele de altă lume ale divei. Din cauza unei traume din copilărie, Uta poartă o ură profundă față de pirați; reîntâlnirea ei fericită cu Luffy este întreruptă atunci când află că el a devenit de atunci. Refuzul lui Luffy de a-și schimba felul în care Uta își dezlănțuie puterile asupra Pălăriilor de Paie. Echipajul află în curând că mințile lor au fost deja prinse în lumea viselor lui Uta de la începutul concertului, în timp ce corpurile lor inconștiente rămân adormite în lumea reală. Odată cu scurgerea rapidă a timpului, Pălăriile de Paie trebuie să găsească o modalitate de a scăpa de coșmar sau de a fi prinși în visul lui Uta pentru totdeauna.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *