shuffle
Login

F.A.Q

1.Ce înseamnă F.A.Q.?

F.A.Q.este abrevierea la „frequently asked question” care se treaduce:„întrebări puse frecvent”.

2.De ce nu traduceți seria X?

Traducerea,pe lângă celelalte procese,necesită timp și un set de cunoștințe pe care nu toată lumea le are.Suntem un fansub,nu un site oficial de traduceri anime.Nu primim niciun ban pentru ceea ce facem.Din moment ce descărcăm gratis contentul,tot pe gratis îl vom și redistribui.Totul este un hobby.Echipa BS e un grup de oameni ca voi,care au și ei viața lor personală peste care nu ne putem băga.

3.De ce ați abandonat seria X?

Cum am spus și mai sus,toate aceste procese necesită timp și oameni liberi.O serie poate ajunge pe lista de proiecte abandonate sfârșește fără un traducător un traducător.

4.La ce oră apare seria X?

Nu avem ore fixe.De regulă,doar anime-urile din sezonul curent pe care alegem să le traducem apar la 2-4 zile de la apariția lor în engleză.Celelalte apar în funcție de priceperea și timpul liber al oamenilor care se ocupă de ele.

5.De ce nu merge episodul X din seria Y?

Multe din episoadele care nu funcționează sunt șterse de pe sursele de stream din cauza drepturilor de autor.Altele din cauza inactivității sau chiar a vechimi lor.Iar altele nu funcționează din cauză că poate site-ul pe care au fost încărcate nu mai există sau a fost închis.(ex.:vplay)

6.Unde pot primi/face recomandări pentru noi serii?

Pe serverul de discord.Sunt două canale unul pentru manga(#recomandă-manga)și unul pentru anime(#recomandă-anime).

Pentru alte probleme și întrebări,nu ezitați să ne contactați.

Echipa,AOI.