Ao no Orchestra
Trailer
Bookmark
Followed 3 people

Ao no Orchestra

Watch full episodes Ao no Orchestra, download Ao no Orchestra english subbed, Ao no Orchestra eng sub, download Ao no Orchestra eng sub, stream Ao no Orchestra at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
The Blue Orchestra, 青のオーケストラ
Status: Completed Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime Episoade: 24 Postat de: RomanianNinja Released on: Updated on:
Watch streaming Ao no Orchestra English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Ao no Orchestra Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Ao no Orchestra on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Ao no Orchestra

Hajime Aono obișnuia să trăiască pentru sunetul vioarei sale. Încă de când era mic, își admira tatăl violonist de renume mondial, care l-a inspirat să se apuce el însuși de acest instrument. Dar în urma divorțului amar al părinților săi, Aono jură să nu mai cânte niciodată și se îndreaptă spre liceu fără o direcție sau o perspectivă.

În timpul unei ore de educație fizică, Aono, lipsit de atletism, este lovit în față cu o minge și ajunge la infirmerie. Acolo, o întâlnește pe impetuoasa Ritsuko Akine care începe să cânte la vioară în cameră, crezând că este singură. Cu toate acestea, în urma unui incident din trecut, au apărut zvonuri care susțin că Akine este o bătăușă, ceea ce a izolat-o de colegii ei – un fapt de care Aono nu avea cunoștință.

Akine visează să se înscrie la o școală cu o orchestră, dar faptul că cântă ca o amatoare și lipsa ei de cunoștințe muzicale o deranjează enorm pe Aono. Văzând în acest lucru o ocazie perfectă pentru ca cele două să devină prietene, profesorul lor îi sugerează lui Aono să o învețe pe Akine să cânte la vioară, lucru împotriva căruia Aono se opune vehement. Cu toate acestea, pe măsură ce cei doi petrec mai mult timp împreună, ei învață în curând să se înțeleagă și să se ajute reciproc – iar Aono ar putea în sfârșit să descopere pasiunea și melodia pierdute din viața sa.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *