InuYasha Filme
Rating 7.86
Bookmark
Followed 1 people

InuYasha Filme

Watch full episodes InuYasha Filme, download InuYasha Filme english subbed, InuYasha Filme eng sub, download InuYasha Filme eng sub, stream InuYasha Filme at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
InuYasha, Inu Yasha, 犬夜叉
Status: Completed Studio: Released: 2001-2004 Durată: 1 hr. 39 min. Sezon: Tip: Movie Episoade: 4 Postat de: RomanianNinja Released on: Updated on:
Watch streaming InuYasha Filme English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free InuYasha Filme Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, InuYasha Filme on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere InuYasha Filme

Film 1: În timpul căutării lor în epoca feudală pentru a recupera cioburile miraculoasei bijuterii Shikon, Inuyasha, Kagome Higurashi și prietenii lor devin ținta lui Menoumaru Hyouga – un demon trezit de unul dintre fragmentele Shikon, acum în căutarea sabiei Tessaiga, moștenirea de familie a lui Inuyasha. În urma unei confruntări între părinții lui Inuyasha și Menoumaru, arma este singurul mijloc de a-i reda lui Menoumaru moștenirea de drept a familiei.

Film 2: Norocul le zâmbește lui Inuyasha și aliaților săi atunci când îl înfrâng în sfârșit pe Naraku, inamicul lor, care le-a provocat greutăți neîncetate. Bucuroși de victoria mult așteptată, toți se grăbesc să își reia viața de dinainte, fără să știe că pericolul încă îi pândește. Kanna și Kagura, două dintre subalternele lui Naraku, fac aranjamente pentru a elibera o entitate demonică sigilată care pretinde a fi Kaguya, legendara Prințesă a Cerurilor.

Film 3: După moartea lui Inu no Taishou, săbiile sale Tenseiga și Tessaiga au fost transmise fiilor săi, Sesshoumaru și, respectiv, Inuyasha. Cu toate acestea, mai există încă o sabie. În timpul unei vizite la prietena sa Kagome Higurashi în timpurile moderne, Inuyasha întâlnește Sounga – a treia sabie a tatălui său. Găsită de unul dintre strămoșii lui Kagome în interiorul bătrânei fântâni care leagă trecutul de viitor, Sounga a fost păstrată ani de zile ca un artefact prețios la altarul Higurashi. Cu toate acestea, se dovedește în curând că adăpostește un spirit malefic, cu o dorință teribilă de a ucide.

Film 4: Hourai este o insulă misterioasă care apare pentru o perioadă limitată o dată la 50 de ani. Unii spun că insula deține secretul tinereții veșnice; alții cred că aduce dezastru în țara lor. Când grupul lui Inuyasha salvează un copil pe jumătate demon de la vânarea unei creaturi monstruoase, află că numele ei este Ai și că a fugit de pe Hourai. În mod surprinzător, fata este o cunoștință a lui Inuyasha și îl roagă să îi salveze prietenii, care sunt ținuți prizonieri de demoni vicioși care se numesc cei Patru Zei ai Războiului – un inamic pe care Inuyasha și-l amintește bine.

Descarcă InuYasha Filme Episodes

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *