Ojou to Banken-kun
Bookmark
Followed 8 people

Ojou to Banken-kun

Watch full episodes Ojou to Banken-kun, download Ojou to Banken-kun english subbed, Ojou to Banken-kun eng sub, download Ojou to Banken-kun eng sub, stream Ojou to Banken-kun at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
A Girl & Her Guard Dog, お嬢と番犬くん
Status: Ongoing Studio: Released: 2023 Sezon: Tip: Anime Postat de: RomanianNinja Released on: Updated on:
Watch streaming Ojou to Banken-kun English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Ojou to Banken-kun Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Ojou to Banken-kun on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Ojou to Banken-kun

 

Isaku nu și-a dorit niciodată să fie fiica unui șef yakuza, dar când părinții ei au murit într-un accident de mașină la vârsta de 5 ani, bunicul ei gangster a luat-o în primire și a crescut-o ca parte a clanului. După ani de zile în care a fost evitată de colegii ei de școală din cauza legăturilor sale de familie, Isaku este în sfârșit pregătită să debuteze la liceu, să ducă o viață normală și poate chiar să găsească dragostea… până când servitorul loial al familiei și gardianul dedicat al lui Isaku, Keiya, în vârstă de 26 de ani, intră la liceu chiar lângă ea și jură să o protejeze de toate cele de mai sus! Acum are de a face cu un cavaler în armură strălucitoare care fumează în lanț și care mânuiește un pistol, iar pe lângă asta mai trebuie să navigheze și prin liceu? Ce se poate face o domnișoară?!

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *